Brukerverktøy

Nettstedverktøy


x:veien_videre

Denne siden inneholder planer for viderutvikling slik Trond & Peter ser det….. Kommentarer eller ønsker kan du skrive her Kommentarer

Xord2

Det er planer om å legge ut neste versjon, arbeidstittel Xord2, før påske 2007.

Endringer som er planlagt…

Brukergrensesnitt

En rekke mindre endringer er planlagt….

  • Visning av søkte ord i to kollonner
  • Resultat av søk, begrenset til å vise 500 linjer, men vise f.eks 500 av xxx

Brukertilgang

  • Basen skal fortsatt være fritt tilgjengelig, dvs. den skal kunne benyttes uten at man logger inn eller registrer seg.
  • Bruker Login
  • Utvidet funksjonalitet for registrerte brukere

Vedlikeholdsrutiner

Kommentarer

Dette kapittelet er ment for tilbakemelding fra deg som bruker…. Ris Ros etc…. Trykk på Rediger knappen ….


Kari: 2009-09-24 Hei Trond eller Peter. Kjempebra sider dette her for oss som står fast med et eller annet ord i kryssordet. Er det mulig å få brukernavn og passord slik at en kan få logget inn?


Jabba Moon - Desember 2008.

Helt fantastisk at dere har brukt tid og ressurser på å lage et slikt utrolig brukervennlig og raskt hjelpemiddel for oss kryssord-entusiaster. Det har vært mange som har søkt både høyt og lavt over det hele vide internett etter noe som dette - uten å finne det.

Jeg anbefaler dere til alle jeg kjenner (og ikke kjenner) som liker kryssord.

Tusen takk.


Denne siden funker utrolig bra (det blir nesten litt juks…) Jeg har også prøvd å legge inn et synonym som også fungerer flott! Men det er 2 ting du/dere bør endre av sikkerhetsgrunner: Ikke vis SQL-setningen ved innlegging av synonymer. Krev pålogging før innlegging av ord og synonymer.

Mvh Marius Eriksen


Robin Kjelseth: hva mere trenger man? dette er ikke en bok, heller et leksikon som ikke stopper å vokse! jeg legger selv in alle ord jeg ikke klarer å søke opp!


Christopher Schive 27.02.11 Ros: Flott initiativ, meget raske søk, imponerende mange ord og synonymer, legger selv til enkelte ord og synonymer Ris: Bedre håndtering av brukerregistrering


Eddi, 2012-02-17: Dette er det første stedet jeg søker når jeg står fast i kryssord. Søkefunksjonen er rask, lett å bruke, og resultatene er omfattende. Men slik jeg har forstått brukerrettighetene, og ved å lese forumet, stoler jeg ikke helt på resultatene uten å sjekke andre kilder.

Er det mulig å legge en sperre på nye ord og nye koblinger før utvalgte medarbeidere har gjort en kvalitetskontroll, og/eller markere (ikke-)kontrollerte ord og koblinger? (Noe av dette er kanskje beskrevet andre steder, men jeg har i så fall ikke funnet det.)


x/veien_videre.txt · Sist endret: 2012/02/17 02:11 av 84.48.218.148